Tietoa meistä

Mittavat infraurakat, haastava väylärakentaminen, laadukkaat kasvualustat ja maa-ainekset toimitettuna pihoille, teille tai vaikka ratsastuskentille – kaikki tehokkaasti samasta paikasta!

Toimimme laajasti koko infrarakentamissektorilla. Koneemme, ammattitaitomme ja tarkka suunnittelumme – niillä tarjoamme hyvin laajan valikoiman rakennuspalveluita. Tavallisia rakennusprojekteja ovat:

  • Kunnallistekniset projektit
  • Siltojen rakentaminen
  • Tietyöt
  • Tunneleiden korjaukset
  • Ratarakentaminen

Oletko kiinnostunut rakennustyön teettämisestä kauttamme? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, konsultoimme toteuttamiseen liittyvissä asioissa ja teemme markkinoiden kilpailukykyisimmän kustannusarvion.

Toimintamme taustat

Ralf Ajalin Oy on vuonna 1977 perustettu infraurakoinnin, väylärakentamisen ja maa-ainesten jalostusten asiantuntija. Tuotamme myös monipuolisia, teknisesti haastavia taitorakenteita. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu, läntinen Uusimaa ja Varsinais-Suomi. Laaja asiakaskuntamme muodostuu kaupungeista, suuryrityksistä ja virastoista.

Olemme kolmannen polven perheyritys. Toimintamme on kasvanut ja kehittynyt vuosien saatossa voimakkaasti innovatiivisen ajattelumme ja laadukkaiden toteutuksiemme myötä. Olemme yritys, joka toteuttaa erityishankkeet ja isotkin projektit joustavasti optimaalisen kokonsa ansiosta.  Aitous ja inhimillisyys – nämä ovat arvojamme ja näkyvät työssämme asiakkaidemme, kumppaneidemme ja henkilöstömmekin kanssa. Tämä ja vankka osaaminen tekevät meistä hyvin tunnetun ja halutun kumppanin.