Rakentaminen

Monipuolista insinöörirakentamista.

Olemme kasvaneet lähivuosien aikana koneurakoitsijasta taitorakentajaksi ja aliurakoitsijasta pääurakoitsijaksi. Tämä on ammattitaitoisen henkilöstömme ja pitkän kokemuksemme ansiota. Olemme siis siirtyneet entistä suurempiin saappaisiin kilpailemaan samoista, vaativista projekteista Suomen suurimpien rakennusliikkeiden kanssa.

Arvostamme asiakkaitamme ja hoidamme jokaisen työvaiheen laadukkaasti ja aikataulussa. Ketteryys, inhimillinen ote jokaiseen projektiin sekä innovaatioiden hyödyntäminen työn tehostamisessa ovat kilpailuvalttejamme. Tästä esimerkkeinä projektimme Mangårdissa ja Sarvvikin asuinalueella Kirkkonummella.

Olemme yksi harvoista laatusertifioiduista yrityksistä, jotka voivat tehdä haastavia silta- ja ratojen päällysrakenneprojekteja. Siltaprojektit toteutamme insinöörityöstä sillanrakennukseen, aina ympäristön viimeistelyyn asti. Radan päällysrakenteiden lisäksi rakennamme myös asemat ja muun infran radan varteen.

IMG_0022

Käytämme myös tarkkaan valittuja yhteistyökumppaneita ja aliurakoitsijoita, joilta vaadimme vastuullista toimintaa ja hyvää asennetta korkean laadun takaamiseksi.

Käynnissä olevat projektit

Toteutuneet projektit